			<b>T:</b>				
Туре	Day	Exam Day	Time (am/pm)	Lenth of Exam	Finish	Subject	Exam
Mock	Thursday	25-Apr	13:30	1 hour	14:30	Sport	Contemporart issues in sport
External	Thursday	25-Apr	15:00	-	15:30	Chinese (Mandarin)	Speaking Test Higher
Mock	Friday	26-Apr	13:20	75 mins	14:35	Creative iMedia	Pre-production Skills
Mock	Tuesday	30-Apr	13:20	2 hours	15:20	Enterprise	Component 3: Promotion and Finance for
Mock	Friday	03-May	13:20	90 mins	14:50	Hospitality and Catering	Online test
External	Wednesday	07-May	09:00	-	10:00	Urdu	Speaking Test Higher
External	Friday	10-May	10:55	-	14:00	Italian	Speaking Test Higher
External	Tuesday	14-May	13.30	-	-	Arabic	Speaking Test Higher
External	Wednesday	15-May	09:00	45 mins	9.45	Urdu	Listening Higher
External	Wednesday	15-May	09:50	90 mins	11:20	Urdu	Reading Higher
External	Wednesday	15-May	09:00	60 mins	10:00	Sport Studies	Contemporary Issues in Sport
External	Thursday	16-May	13:30	120 mins	15:30	Enterprise	Component 3 - Promotion & Finance for
External	Wednesday Wednesday	22-May	09:00	45 mins 85 mins	09:45 11:15	Chinese Chinese	Listening Higher
External External	Wednesday	22-May 22-May	09:50 09:00	85 mins	10:25	Urdu Writing	Reading Higher Writing Higher
External	Friday	24-May	09:00	45 mins	09:45	Italian	Listening Higher
External	Friday	24-May	09:50	60 mins	10:50	Italian	Reading Higher
External	Monday	03-Jun	13:30	85 mins	14:55	Chinese	Writing Higher
External	Monday	03-Jun	13:30	75 mins	14:45	Italian	Writing Higher
External	Monday	03-Jun	13:30	75 mins	14:45	Creative iMedia	Pre Production skills
External	Monday	10-Jun	09:00	45 mins	09:45	Arabic	Listening Higher
External	Monday	10-Jun	09:50	110 mins	11:40	Arabic	Reading Higher
External	Thursday	13-Jun	13:30	85 mins	14:55	Arabic	Writing Higher
Mock	Monday	17-Jun	09:00	30 mins	15:00	Art, Craft and Design	Art Mock: Develop and Experiment
External	Tuesday	18-Jun	09:00	90 mins	10:30	Hospitality & Catrering	Hospitality & Catering Industry Unit 1
Mock	Tuesday	18-Jun	11:00	180 mins	14:45	Hospitality and Catering	Unit 2: Hospitality and Catering in Action
Mock	Tuesday	18-Jun	13:30	75 mins	14:45	Physical Education (GCSE PE)	Paper 1: The human body and movement in
Mock	Wednesday	19-Jun	09:00	90 mins	10:30	Mathematics Higher	Higher Paper 1 (Non Calculator)
	Wednesday	19-Jun	09:00	90 mins	10:30	Mathematics Foundation	Foundation Paper 1 (Non Calculator)
Mock	Wednesday	19-Jun	11:00	60 mins	12:00	Spanish	Higher Reading
Mock	Wednesday	19-Jun 19-Jun	13.30	75 mins	14.45	Spanish	Higher Writing
Mock Mock	Wednesday Wednesday	19-Jun 19-Jun	11:00 13.30	45 mins 60 mins	11:45 14.30	Spanish Spanish	Foundation Reading Foundation Writing
Mock	Wednesday	19-Jun	11:00	60 mins	12:00	French	Higher Reading
Mock	Wednesday	19-Jun	13.30	75 mins	14.45	French	Higher Writing
Mock	Wednesday	19-Jun	11:00	45 mins	11:45	French	Foundation Reading
Mock	Wednesday	19-Jun	13.30	60 mins	14.30	French	Foundation Writing
Mock	Thursday	20-Jun	08:50	105 mins	10:35	English Language	Paper 1: Explorations in Creative Reading and
Mock	Thursday	20-Jun	11:00	75 mins	12:15	History	Paper 1: Thematic study and historic
Mock	Thursday	20-Jun	13:30	80 mins	14:50	Geography	Paper 1 – Living with the physical
Mock	Friday	21-Jun	09:00	90 mins	10:30	Mathematics Higher	Higher Paper 2 (Calculator)
	Friday	21-Jun	09:00	90 mins	10:30	Mathematics Foundation	Foundation Paper 2 (Calculator)
Mock	Friday	21-Jun	11:00	180 mins	14:45	Hospitality and Catering	Unit 2: Hospitality and Catering in Action
Mock	Friday	21-Jun	13:20	80 mins	14:40	History	Paper 3: Modern depth study: Weimar and
Mock	Monday	24-Jun	09:00	70 mins	10:10	Science	Higher Physics Paper 1
	Monday	24-Jun	09:00	70 mins	10:10	Science	Foundation Physics Paper 1
Mock Mock	Monday	24-Jun 24-Jun	10:50 10.50	105 mins 50 mins	12:35 11.40	Physics Child Development	Paper 1 Higher Child Development
Mock	Monday Monday	24-Jun	13:30	45 mins	14:15	French	Higher Listening
Mock	Tuesday	25-Jun	09:00	90 mins	10:30	Mathematics Higher	Higher Paper 3 (Calculator)
Mock	Tuesday	25-Jun	09:00	90 mins	10:30	Mathematics Foundation	Foundation Paper 3 (Calculator)
Mock	Tuesday	25-Jun	11:00	60 mins	12:00	Design and Technology	GCSE Design and Technology
Mock	Tuesday	25-Jun	13:30	70 mins	14:40	Geography	Paper 2 – Challenges in the human
Mock	Wednesday	26-Jun	08:50	105 mins	10:35	English Literature	Paper 1: Shakespeare and 19 <sup>th</sup> Century
Mock	Wednesday	26-Jun	10:55	105 mins	12:40	Biology	Paper 1 Higher
Mock	Wednesday	26-Jun	13:20	70 mins	14:30	Science	Higher Biology Paper 1
Mock	Wednesday	26-Jun	13:20	70 mins	14:30	Science	Foundation Biology Paper 1
Mock	Thursday	27-Jun	09:00	105 mins	10:45	Chemistry	Paper 1 Higher
Mock	Thursday	27-Jun	09:00	70 mins	10:10	Science	Higher Chemistry Paper 1
Mock	Thursday	27-Jun	09:00	70 mins	10:10	Science	Foundation Chemistry Paper 1
Mock	Thursday	27-Jun	11:00	45 mins	11:45	Spanish	Higher Listening
Mock	Thursday	27-Jun	13:20	35 mins	13:55	French	Foundation Listening
Mock	Thursday	27-Jun	14:15	35 mins	14:55	Spanish	Foundation Listening